top of page
image7.jpeg

Verkoopmakelaar.

Wij spreken immers veel mensen die hun paard(en) willen verkopen, en veel mensen die een paard uit betrouwbare bron zoeken en willen kopen. (gediplomeerd/ gespecialiseerd).

 

We zijn ook verkoopmakelaar, we bemiddelen bij de verkoop van je paarden, veulens en pony’s, en alles wat erbij komt kijken bij de verkoop.

(bijvoorbeeld, als verkoper kijken naar het paard, veulen of pony, onderhandelen over de prijs etc). 

Wij worden heel vaak gebeld door mensen die hun paard willen verkopen. 

Wij spreken immers veel mensen die hun paard(en) willen verkopen, en veel mensen die een paard uit betrouwbare bron zoeken en willen kopen. 

Nu hebben we deze verkoop online gezet via onze site onder de noemer verkoop.

Indien je paard of veulen of pony wilt verkopen, vul dan een inschrijfformulier (kopje formulier onder verkoopmakelaar) in.  

 

Hoe gaan wij als verkoopmakelaar te werk?

 

We komen graag bij jou op bezoek om dingen door te spreken over het paard, veulen of pony die je wilt verkopen, dan willen we graag jouw paard, veulen of pony graag zien dan hebben we een goede eerste indruk gekregen. 

Jij levert zo veel mogelijk informatie aan over je paard, veulen of pony (Denk aan sportprestaties, type, afstamming, leeftijd stokmaat, en eventueel keuringrapport, etc) als er andere eigenaren betrokken zijn dan willen we graag een handtekening van hem of haar (daar moet in staan dat hij of zij akkoord gaat dat zijn deel ook wordt verkocht en een handtekening van hem of haar, zo lang dat we dat niet hebben dan kunnen we niet jouw paard, veulen, pony verkopen).

Als wij alles in goede orde ontvangen hebben, en wij krijgen akkoord om je paard(en), veulen(s) of pony(‘s) te verkopen dan gaan wij voor je aan het werk.

Alle informatie die wij van je gekregen hebben zetten wij dan binnen enkele dagen online op onze verkooplijst, andere verkoopsite, en eventueel aanbieden bij paarden/ veulenveilingen (als ze daar geschikt voor zijn). 

Mocht je geïnteresseerd zijn in een paard, veulen of pony kijk dan eens op onze site onder verkooplijst. 

Je kunt ons altijd bellen of mailen voor meer info. 

Verkoopmakelaar. 

Wij spreken immers veel mensen die hun paard(en) willen verkopen, en veel mensen die een paard uit betrouwbare bron zoeken en willen kopen  (gediplomeerd/ gespecialiseerd).

bottom of page