top of page
Image by Colton Sturgeon

Paardenvervoer Groningen.

Ons belangrijkste doel is namelijk dat je paard het transport als veilig en stressvrij ervaart en jij als eigenaar met een gerust hart van ons transport gebruik kan maken.

 

Onze chauffeurs beschikken over het getuigschrift van vakbekwaamheid ccv. (meer weten over ccv kijk (hier) en ruime ervaring met paarden waardoor wij voor jouw paard een perfecte manier vinden om vervoerd te worden van stal naar stal. Wedstrijd/ concours kortom waar je paard ook naar toe moet.

Wij zijn gevestigd in Appingedam provincie Groningen en rijden met een 3-paardentrailer, we hebben vele zakelijke gebruikers, maar ook particuliere gebruikers. Maar ook ieder ander kan hier gebruik van maken. 

Paarden vervoer Groningen Horses and Service is voor de veiligheid, betaalbaar en verantwoord vervoer, en de veiligheid van je paarden staat bij Horses and Service dan ook hoog in het vaandel.

Ons belangrijkste doel is namelijk dat je paard het transport als veilig en stressvrij ervaart en jij als eigenaar met een gerust hart van ons transport gebruik kan maken van paarden vervoer Groningen Horses and Service. 

Door onze jarenlange ervaring met paarden weten we als geen ander hoe belangrijk het is om je dierbare paard met rust en geduld te vervoeren. 

We nemen dan ook uitgebreid de tijd voor het laden en lossen, 

 

Laden gebeurt bij ons overigens niet onder dwang door geweld, denk aan zwepen, bezems, slaan/ schoppen etc. Als je besluit om jouw paard met dit soort dwangmiddelen te laden zullen wij de rit niet uitvoeren.

In deze gevallen is de rit en tijd wel door ons geïnvesteerd en zal er geen restitutie plaatsvinden. 

Meer hierover kunt je terugvinden op onze algemene voorwaarden.

 

We nemen ook uiteraard de tijd voor het transport zelf. 

Ook worden je paarden vervoerd met een hooinet, er is gebleken uit onderzoek dat dit voor paarden minder last geeft van stres, en ze staan lekker stabiel en hebben nauwelijks last van onbalans tijdens het transport. 

Ons paarden vervoer is zeer flexibel te plannen, meestal ook op korte termijn, en er wordt volledig rekening gehouden met jouw wensen!

Een standaard uitrusting die Paarden vervoer Groningen Horses and Service mee neemt is EHBO kist (voor paarden) er is ook Camera toezicht in de trailer, en de paardentrailer is ook uitgerust met henstenschotten.

En er kan uiteraard ook bagage mee. 

 

 

Horses and Service biedt de volgende mogelijkheden m.b.t. transport:

 

✓ Merrie-met-veulen transporten (box).

✓ Bij wisseling van pensionstal.

✓ Kliniekvervoer.

✓ Vakantievervoer van jouw paard(en).

✓ Staat er niet bij wat je zoekt neem dan contact met ons op.

Paardenvervoer Groningen.

Ons belangrijkste doel is namelijk dat je paard het transport als veilig en stressvrij ervaart en jij als eigenaar met een gerust hart van ons transport gebruik kan maken.

bottom of page