top of page

OPPASSERVICE

Zowel voor paard(en) die op een pensionstal staan, als voor paarden die thuis op een privé stal staan. Ook wanneer je eigenaar van een pensionstal bent kan Horses and Service van dienst zijn. De paard(en) staan lekker thuis of lekker op zijn/ haar stal. 

Het is leuk om met je paard(en) op vakantie te gaan, maar soms ga je ook ergens naartoe waar je je paard(en) niet mee kunt nemen.
Dan wil je toch dat je paard(en) goed verzorgd wordt? 

Je ouders zijn inmiddels te oud om op te passen, het paarden jongen/ meisje dat af en toe helpt is te jong om die verantwoordelijkheid alleen aan te kunnen. 

Wat nu? Een paardenpension? 

Soms is dat te veel geregel en de hond moet misschien ook nog onder gebracht worden. 

In zo’n geval is de Horses and Service echt een uitkomst.
Zowel voor paard(en) die op een pensionstal staan, als voor paarden die thuis op een privé stal staan.
Ook wanneer je eigenaar van een pensionstal bent kan Horses and Service van dienst zijn.
De paard(en) staan lekker thuis of lekker op zijn/ haar stal.
Er komt een gescreende verzorger, die kan vanuit jouw huis de zorg voor je paard(en) en eventueel je hond op zich nemen.
De paard(en) krijgen aandacht en de bekende routine word aangehouden.
Je huis is minder inbraak gevoelig omdat het bewoond wordt en je hebt iemand die echt verstand van de paarden heeft.
Ook wanneer je paard op een pensionstalling staat vind je het wellicht een prettige gedachte dat je paard naast de normale verzorging op de stalling, iedere dag aandacht krijgt, zoals je het zelf graag doet.
We hebben de opleiding Paardenhouderij gedaan en we hebben vele jaren in de paardensport en paardenhouderij gewerkt

 

Mogelijkheden zijn:

 

  • Logeer-oppas aan huis en verzorging van je paarden, en overige dieren en alle voorkomende werkzaamheden mbt de dieren.

  • Voor paardenstalling/ pensions: Waarnemen bij afwezigheid van pensionhouder; eindverantwoordelijkheid en alle voorkomende werkzaamheden.

  • Voor individuele ruiters met paard(en) op een pensionstal: dagelijks bezoek aan het paard, verrichten van de afgesproken werkzaamheden en verzorging: aandacht geven, training, longeren, poetsen, gezondheidscheques, etc.

  • Staat hier niet bij wat je nodig hebt? Bel of mail ons gerust. Wij denken graag met je mee, om samen met jou een op maat gemaakt aanbod te creëren.

bottom of page